top of page

GETUIGENISSEN

_

"Hartelijk bedankt voor het impressionant werk in onze tuin! We staan echt versteld van jullie uniek, zwaar en vlot verrichte werk. Jullie uitvoering was adembenemend en jullie zijn zo mooi afgestemd op elkaar. Goeie organisatie!"

S. Vonck, Wilsele (2022)

"Onze meer dan 100 jaar oude bomen laten verzorgen door het team Bowline is een voorrecht geweest. Niko, Benjamin en Lukas, een dynamisch, sympathiek jong team dat niet alleen professioneel werkt met veel technische kennis, maar ook met het hart ! Met liefde en een hart voor de natuur. Hun vakkundige kennis, inzichten, advies en expertise over bomen is groot, precies wat wij zochten.


Zowel administratief, als bij de uitvoering van het werk is alles TOP!
Héél erg dankjewel voor het mooie werk en tot een volgende onderhoudsbeurt van onze bomen."

F. Uyttebroeck, Kessel-Lo (2022)

"Zeer tevreden over het snoeien van 2 jonge eiken. Waren super vriendelijk, met liefde voor de bomen en achteraf werd alles mooi opgeruimd. Aan te raden!"

D. Reynders, Tremelo (2022)

"Wij lieten onze kersenboom snoeien om 'm gezond te houden en zijn heel tevreden van het geleverde werk. De mannen van Bowline zijn professioneel en efficiënt, hebben een natuurvriendelijke manier van werken, een passie voor hun vak, zijn supervriendelijk en geven graag het nodige advies. Aanrader!"

H. Verlinden, Leuven (2022)

"Zeer blij met de aanplanting van bomen in onze (nu niet meer) kale tuin!
Uitgebreid advies bij het kiezen van de passende bomen rekeninghoudend met wensen en budget. Vriendelijk, correct, vlotte communicatie en snel geholpen!
Kortom, over de hele lijn super tevreden."

E. Goderis, Holsbeek (2022)

"Zeer tevreden over hun advies, eerlijkheid, stipte uitvoering en zeer netjes bij het opruimen. Ten zeerste aan te raden. Ze mogen nog terug komen. Het ging hier over het redden van een 100-jarige kerselaar die zeer van de droogte had geleden en duidelijk begon te lijden."

P. De Grogoriis, Leuven (2022)

"Bowline kwam onze boom bekijken en zei dat deze gesnoeid moest worden maar dat ze ons daar in het juiste seizoen opnieuw zouden contacteren, wat ze ook deden. Ze contacteerden ons weliswaar nogal last-minute om dezelfde dag nog de boom te snoeien, waardoor we niet thuis waren, maar we lieten hen niettemin de boom snoeien en ze leverden degelijk werk af."

P. Nuyts, Kessel-Lo (2022)

"Super vriendelijke mannen! Professionele aanpak en communicatie. Wat ook niet onbelangrijk is is dat de offerte en factuur tot op de euro overeenkomen.
Merci Bowline!"

C. Van De Voorde, Rotselaar (2022)

"Super tevreden van de service van Bowline. Een correcte prijs, duidelijke communicatie, maar vooral een heel vriendelijk team."

E. Ryckaert, Mechelen (2022)

"Er moesten enkele bomen worden geveld en gesnoeid. Dit hebben de heren voortreffelijk gedaan en op een zeer volwassen wijze. Bovendien zijn ze goed voorzien van de nodige technische ondersteuning aan materieel en zo meer. Wat ik ook niet onbelangrijk vind is de prijs/kwaliteitverhouding. Deze is optimaal omdat de prijs volgens mij een normale en logische prijs is en gekoppeld aan een echte professionele dienstverlening! Ze mogen zeker nog eens terugkomen."

R. De Coninck, Wespelaar (2022)

"We hebben beroep gedaan op de mannen van Bowline om onze wilg te snoeien en een takkenwal aan te leggen. Naast een zeer aangename communicatie, mogen we nu ook dagelijks genieten van het prachtig resultaat. Bowline hanteert een zeer klantgerichte en natuurvriendelijke manier van werken. Wij blijven beroep doen op deze topmensen!"

B. Rommes, Leuven (2022)

"Super bedrijf!! Dank u wel Benjamin voor de goede zorgen en voor de gemaakte afspraken. Heel vriendelijk team en heel professioneel. Meer dan 5 sterren waard." 

V. Clarys, Veltem-Beisem (2022)

"We hebben Bowline Boomzorg ingehuurd voor de begeleidingssnoei van onze jonge bomen. Dit is prima gebeurd met de nodige uitleg en adviezen. Er werd ook flexibiteit geboden door nog even een oude kersenboom heel mooi bij te snoeien. We werken in de toekomst graag opnieuw met hen."

S. Lenaerts, Boutersem

"Prima vakwerk, netjes uitgevoerd met goed advies er boven op. En ook belangrijk : afgesproken datum was ook de datum van de werken. Hun kunst- en vliegwerk bij het snoeien is adembenemend. Wat een team!"

H. Cluytens, Lubbeek

“De filosofie en werkwijze van dit boomzorgbedrijf spraken ons onmiddellijk aan: centraal staat de boom. Na een verkennend bezoek en een correcte offerte gingen zij aan de slag om een oude, dode Araucaria te vellen en een even oude ceder te snoeien. Met veel kennis van zaken, liefde en respect voor bomen leverden deze enthousiaste mensen zeer verzorgd en proper werk. Bowline is zeker een aanrader!” 

Vandikkelen – Van Haver, Leuven

“Ben onder de indruk van Bowline: vakwerk en klimkunst; een ongewoon effectieve en showrijke combinatie. Geen hoogtewerker kan hier tegenop. Bovendien hoorde ik in de boom iemand fluiten. Jongens, hou het veilig en laat de werkvreugde primeren.” 

J. Zuallaert, Rotselaar

“Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de correcte en professionele inzet van jullie team. De den werd netjes neergelegd zoals het echte vakmannen betaamd. Afspraken zijn afspraken en zo was het ook: een snelle en correcte offerte, de timing kon niet beter. ‘s Morgens waren jullie er rond 8.00h en rond 14.00h was alles netjes opgeruimd. Zoals mijn vader zei, je zou zeggen dat er niets gebeurd was, zo netjes was het. Dus lezers twijfel niet, als je boomzorgen hebt dan is er maar één adres en dat is: BOWLINE BOOMZORG” 

M. V., Holsbeek

“Graag geef ik hier mijn feedback over de verzorging van 2 uit de kluiten gewassen moeraseiken in onze tuin. Wij zijn zeer tevreden over alle aspecten van jullie interventie: planning van de werken, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de uitvoering, prijs van de werken en tot slot de administratieve verwerking (offerte, order en  facturatie) en wij zullen zeker in de toekomst nog op jullie beroep doen om onze bomen in goede conditie te houden.” 

L. Peeters, Herent 

“Mooi en veel werk geleverd! Voor de volgende klus zou ik het zeker op prijs stellen als jullie nog terug zouden willen komen. Julllie werk kan gerust aangeraden worden aan iedereen, wat ik bij gelegenheid zeker zal doen.” 

R. J., Heverlee 

“In onze tuin staan een paar prachtige, oude bomen die onderhoud nodig hadden. Sommige moesten spijtig genoeg geveld worden, andere hadden een opfrisbeurt nodig. Niko en Benjamin van Bowline hebben eerst alles grondig onderzocht en nadien een eerste ‘grote kuis’ gedaan. Deskundig, doordacht en enthousiast. En wij zijn sindsdien gerust, content en blij met onze prachtige, gezonde beuken, eiken en ceder” 

E. Schoeters, Oud-Heverlee

Heel professioneel team. Puik werk!

E. Deboeck, Mechelen

Wij deden een beroep op de expertise van Bowline om nieuw leven te blazen in een door de letterzetterkever vernield fijnsparrenbos.

Zeer professionele jongens, ongelooflijk harde werkers met een hart voor hun vak. De samenwerking is in alle opzichten correct en aangenaam verlopen. Een aanrader!

Maggie en Alain

M. Pouillon, Mechelen

Niko en Benjamin zijn professionals in hun vak. Onze bomen zijn zorgvuldig bijgewerkt en wij kunnen deze firma alleen maar aanraden. Alles is veilig en professioneel verlopen. Niko en Benjamin lusten wel graag een kopje koffie, dus dat hebben we dan met plezier voorzien. Als we in de toekomst nog grotere tuinwerken moeten doen, nemen we zeker terug contact op.

R. Ivens, Mechelen

Ze waren aangekomen op het afgesproken uur en ze zijn meteen in actie geschoten. De gemaakte afspraken over de te snoeien bomen dienden niet meer herhaald te worden. Alles gebeurde naar wens. Er werd geen schade aangericht in de tuin, het geheel werd heel netjes opgeruimd. En op een goede halve dag was het werk volledig geklaard. Dus niets dan lof voor hun prestatie!

A. Broes, Herent

We hebben op onze bouwgrond een dode boom laten verwijderen door Bowline, proper en snel gewerkt. Hele goede service!

S. Dierckx, Scherpenheuvel-Zichem

Bowline is gekomen met een vakkundig en duidelijk advies en de uitvoering verliep vlekkeloos.

J. van Ginneken, Tervuren

Twee zeer sympathieke kerels die absoluut vakwerk leveren.
Ik beveel ze met alle plezier aan!

L. Stuer, Sint-Katelijne-Waver

Zeer professioneel team.

Vellen van een 3-stammige berk vlek naast een speeltoren van de kinderen en een es die scheef over het tuinhuis hing. Dit verliep zeer vlot zonder enige schade aan tuin of structuren.

Alles proper opgekuist en gehakseld.

J. Haegemans, Boutersem

Vriendelijke en volledige uitvoering volgens afspraak. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

I. Seghers, Rotselaar

Het doet me plezier om de mensen van Bowline bezig te zien. Ze hebben op een betrokken manier oog voor het geheel en de details. Ze geven ook goed en concreet advies zodat je een beeld krijgt hoe de evolutie van een bepaalde boom of struik kan gaan. Top!

Reconnective Bodywork

Topwerk! Acrobaten in de bomen.
Alles ook heel netjes opgeruimd en opgekuist.
Vakmannen.

M. Meysmans, Bierbeek

Bij het eerste contact met Benjamin om een offerte te verkrijgen, werden we aangenaam verrast door zijn vrolijke aanpak. Onze concrete vragen werden in een ruimer kader geplaatst. De daarop volgende dag stond de offerte in onze mailbox.
Na aanvaarding van de offerte werd een planning opgesteld om de werken uit te voeren. Op die dag maakten we kennis met Nico en een bijkomende kracht, Tom die de plaats innam van Benjamin die een pijnlijke schouder had. Alles verliep naar wens.
Een bijzonder jong team dat stipt en nauwkeurig werk aflevert zoals overeen gekomen.

A. Boel, Kessel-Lo

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de correcte en professionele Inzet van jullie team.
De den werd netjes neergelegd zoals het echte vakmannen betaamd.
Afspraken zijn afspraken en zo was het ook, een snelle en correcte offerte, de timing kon niet beter.
‘S morgens waren jullie er rond 8.00h en rond 14.00h was alles netjes opgeruimd, zoals mijn vader zei, je zou zeggen dat er niets gebeurd was, zo netjes was het.
Dus lezers twijfel niet, als je boomzorgen hebt dan is er maar één adres en dat is:
BOWLINE - BOOMZORG

M. Van Meensel, Herselt

Degelijke informatie voor de aanvang van de werken.
Zeer tevreden over het geleverde werk!

Correct volgens afspraak, mooi werk en alles opgeruimd.
Ze zorgen voor uw tuin, maar ook voor uw bomen.

M. Nelissen, Leuven

Erg professionele service! Dat merk je al aan hun website en het werken met online offertes. Prijs-kwaliteit super. We hadden verschillende offertes gevraagd voor het verwijderen van een 15 meter hoge boom;, inclusief frezen van de wortel en alles afvoeren. Andere aanbieders vielen duurder uit en kwamen ook minder professioneel over. Alles verliep zoals afgesproken en zonder problemen. En het zijn erg sympathieke gasten ook. Kortom, ik zou niet twijfelen om opnieuw Bowline in te schakelen mocht ik nog wat boompjes te vellen hebben.

D. Tahon, Heist-op-den-Berg

Momenteel heb ik één keer met hen samengewerkt voor het opruimen van een ongevallen boom en verhakselen van aanwezig hout. De samenwerking verliep vlot en correct. Gemaakte afspraken werden nagekomen en goede communicatie.

N. Boon, Rotselaar

Twee gemotiveerde mannen met interesse en respect voor de natuur,
en ook niet duur.

H. Natens, Rotselaar

Onze tuin grenst aan een klein bos en is voorzien van meerdere hoge bomen van 80+ jaar oud. Twee bomen, een beuk en een den, werden aangetast door schimmel en moesten worden afgebroken, omdat er een aanzienlijk risico was om op ons huis te vallen. Een andere zeer hoge monumentale beuk, waarschijnlijk meer dan een eeuw oud, was aan onderhoud toe. Vanwege de ligging van de bomen was het niet mogelijk om ze te betreden via een hoogwerker en daarom was een gespecialiseerde aannemer nodig voor de taken. Ik heb Bowline ingehuurd om de zieke bomen te ontmantelen en onderhoudssnoei uit te voeren aan onze geliefde beuk. Meerdere takken boven het huis werden lichter en veiliger gemaakt, zonder het uiterlijk en de esthetiek van de boom significant te veranderen. Met klimtechnieken werden de werken in twee dagen voltooid. Ik ben erg blij met de aanpak en het resultaat. Voor niet-triviale boomwerken kan ik Bowline van harte aanbevelen.

bottom of page